Oj då!

Hej Min Häst! Jag hade tänkt berätta om en sak som hände på en lektion. Efter att ha lyssnat på musik ett bra tag kom min favoritlåt upp. Jag ville verkligen sjunga med och helt plötsligt var det era, även läraren, som ropade att jag skulle vara tyst. Jag försökte skylla ifrån mig, men det gick liksom inte eftersom alla hörde. Senare på dagen gick alla runt och pratade om hur roligt det var. Sedan började de härma mig när jag sjöng, det var så himla pinsamt!

//En tjej som är noga med att inte sjunga på lektionen P.S. Älskar Min Häst!

Gymkhana i vattenpölar

Hej! Nu ska jag berätta något jättepinsamt som hände mig när jag var på mitt första ridläger.
Vi var ute och skulle köra lite gymkhana – fast med grimskaft, vi red alltså inte. Det hade regnat så det var vattenpölar. Jag snubblade över en gren, landade mitt i en vattenpöl och blev helt blöt! Min ridlärare sa att jag fick låna byxor av henne, men de var för stora så jag fick ha regnbyxor hela dagen.
//Från tjejen som ALLTID tar med ombyte

Jag kramade mamma, trodde jag...

Hej Min Häst! Jag är en tjej på tio år som ÄLSKAR hästar! Nu ska jag berätta om en av de mest pinsamma sakerna som hänt mig från när jag var fem. Jag, min mamma och min storebror var på Kolmården och skulle åka delfinen. När vi stod i kön kramade jag mamma (utan att titta upp) och sa: ”Jag ska åka med dig, mamma!” Sen hörde jag ett skratt och det var inte mamma över mig utan en kvinna, med ganska kort blont hår, som tittade ner på mig och skrattade. Sen såg jag mamma en bit bort i kön, så jag sprang (eller trängde mig) tillbaka till henne och till slut åkte vi delfinen, men det var sååå pinsamt!

//Tjejen som alltid tittar upp innan hon kramar någon

Fel pappa!

Hej! Jag ska berätta om en gång när jag var liten. Jag och min familj var på Gröna Lund. Jag gick fram till någon som jag trodde var min pappa och sa: ”Kolla, den där grejen åker upp och sen åker den ner jättefort.” Jag syftade på Fritt Fall. Då sa han: ”Vågar du åka den?” Jag svarade nej och då kollade jag upp på mannen jag hade pratat med och såg att han inte var min pappa! Jag kollade lite längre fram och såg min pappa gå där, så jag sprang snabbt till honom. Det var sååå pinsamt och jag kommer ihåg det nu även fastän det hände när jag var jätteliten!!!

//Från tjejen som från och med nu ska kolla vem hon pratar med
P.S. Min Häst, du är den bästa hästtidningen jag någonsin har läst och kommer läsa!

Varför just DÄR?!

Hej Min Häst! Jag ska berätta om en pinsam grej som hände när jag var på promenad med min hund, Peggy. Jag gick runt kvarteret och då behövde Peggy sätta sig och bajsa. Hon gjorde det på någon annans tomt. Först var det bara lite pinsamt, men sedan blev det mer pinsamt när de som ägde tomten kom och tittade jättekonstigt på mig!
//Tjejen som går ut med hunden i skogen istället

En hög fis på fel ställe...

Hej världens bästa tidning! Jag är en tjej på 11 år. För två år sen när jag och min kompis stod i matsalen på skolan och bredde knäckebröd, fes jag helt plötsligt jättehögt. Bakom mig satt jättemånga tvåor och åt. Jag vände mig om för att se om någon hade hört men det var det ingen som hade gjort. Sen började jag och min kompis att gapskratta. Men ändå sååå pinsamt!!!
///Tjejen som alltid ser på toaletten!

Hoppade för högt...

För ungefär ett år sen var jag på min andra hopptävling. Jag red en häst jag inte var van vid och jag skulle hoppa 70 centimeter. Vid första hindret blev det trav och vid andra blev det världens långsammaste galopp. Tredje hindret var en oxer så hästen jag red ck ta i för att komma över. Jag var inte beredd på ett så stort hopp så jag flög upp i sadeln och landade konstigt. Så i svängen ramlade jag av och stukade handen. Alla kollade superkonstigt på mig!

//Tjejen som tävlar med en häst som jag känner!

P.S. Jag hade aldrig hoppat 70 cm! Redaktionen: Aj, hoppas handen läkte fort!

Hej Min Häst!! Nu ska jag berätta om en pinsam sak som hände när jag var ”typ” sju, åtta år. Jag red min favor rit häst.Hon är VÄLDIGT pigg men vi hade ledare då, så hon var ganska lugn denna gång. MEN vi skulle rida barbacka och hon hade ”hoppig” trav. Så när vi började trava var det JÄTTE-skumpigt och till slut trillade jag av PÅ hon som ledde ponnyn och så kom jag på fötter. ÅÅÅ SÅ PINSAMT!

//Tjejen som trillade av på en annan

PS. Älskar Min Häst-tidningarna

Min ponny stack...

Hej! Jag vill berätta om någonting som hände i våras. Jag och en kompis red i skogen och helt plötsligt sprang min ponny iväg… eller mer skenade, för jag kunde inte stanna honom förrän halvvägs till stallet. När jag kom tillbaka till honom som jag red med, sa han att han hade trillat av. Så jag hade bitit i det sura äpplet kändes det som. Nu, skryter vi om hur galna ponnyer vi har.
//Hon med galna hästen

När man blir kissnödig...

Hej Min Häst! Förr red jag varje torsdag i grupp. En dag ck jag rida en häst som heter Toddy. Jag glömde gå på toaletten innan jag skulle rida, så efter att jag suttit på Toddy i ”typ” fem minuter blev jag alldeles blöt. Då sa jag till min ridlärare att jag måste kissa. Jag satt av och hon höll Toddy. Alla kollade på mig och jag slår vad om att den som skulle rida honom sedan skulle behöva tvätta sadeln först.

//En tjej som tänker på att gå på toaletten innan ridning

Har du varit med om något riktigt pinsamt – i stallet, i skolan, på tävlingen eller på uteritten? Mejla minhast@egmont.se, skriv ett brev till Min Häst , 20507 Malmö (Märk ditt bidrag med ”Pinsamt”). Eller lägg upp på Instagram med taggen #MINHÄSTpinsamt. Glöm inte din adress! Alla publicerade bidrag får ett set med Miss Melody skrivbordstillbehör i fin metallask (värde 79:90) samt Miss Melody shablonset (värde 49:95).