Ridskola förbjuder mobiler!

Ridskolan i Mjölby har beslutat införa hårdare regler kring användning av mobiltelefon i stallet. Bland annat stoppas farliga selfies med hästarna, rapporterar Corren. Ridskolechefen säger att många unga ryttare lägger mer tid på sociala medier när de är i stallet, än att fokusera på hästarna. Det har också varit stökigt kring hästarna då de lmats och foto- graferats, vilket innebär en fara i sig.

RÄTT eller FEL – vad tycker du? Mejla minhast@egmont.se

Är hästtjejer dumma???

Hej alla som läser världens bästa tidning som heter Min Häst. Jag tänkte berätta om en pinsam sak som hände mig när jag gick i Timsfors skola. Jag var jättekär i en kille som gick i samma klass som jag. En dag så frågade jag chans på honom. Men hans svar var: jag vill inte vara ihop med någon dum hästtjej. Då blev jag så arg för att han sa så om mig, och alla andra hästtjejer och hästar i världen! Jag gav honom en käftsmäll som straff. Jag tror att jag lärde honom en läxa, men dagen efter så kollade alla på mig som om JAG var en idiot. Gissa om det var pinsamt? Ja, det var det!

// Natasha, en hästig häst tjej

Snapchat: nattizeljic Instagram: natti_zeljic

Adda och följ gärna mig för er pinsamheter. Ps: det finns många fler pinsamheter.

Har du råkat ut för liknande kommentarer? Eller andra fördomar? Hur ska man försvara sig mot sådant? Mejla minhast@ egmont.se och var med och diskutera!

HEJ ALLA!

FAIL!

Emilie upptäckte att vi hade samma häst på om- slaget till Min Häst 23, både 2017 OCH 2018! Kanske tyckte vi att den var extra fin? Hon gav oss en bild på sin islandshäst Odi, och visst är han jättemysig! Tack Emilie! //Red.

BREVVÄN?

Hej, jag är en nästan 12-årig kille som älskar hästar. Mina intressen är hoppning, 80-talsmusik och dataspel. Om du är intresserad så galoppera till närmaste dator/platta och mejla mig så får du min adress.

E-post: fredrik@svenskaa.net //Fredrik

RESPEKT ÅT KÄPPHÄSTARNA!

Detta är tredje gången jag skriver till stallväggen om mina käpphästar. Varför det? Därför att jag tycker att käpphästar får alldeles för lite POSITIV uppmärksamhet och respekt. Detta är vårat intresse, vi borde få ha det utan att få blickar och kommentarer från andra.

Jag själv har fem käpphästar i stallet. Jag rider varje häst drygt fem gånger i veckan och jag lägger upp ridpassen som ett riktigt ridpass. Med tanke på att käpphästryttare kan ta sig över höga hinder flygande lätt, tycker jag att folk borde uppskatta den energi vi lägger ner på sporten.

Följ gärna mitt instagramkonto om ni vill se mer av mig 🙂 Instagram: @khssilverhasten

Vi är tre drivande hästtjejer som har ett UF-företag* – Ryttarteam1 UF! Vi har utvecklat en smidig gott&blandat-påse med allt du behöver som nybörjare: borstar, hästgodis, gummisnoddar, hovkrats, lyckoängel, pälsglans, lädertvål och olika broschyrer. Kolla in oss på: ryttarteam1.heymo.se/

Kram!

*Ung företagsamhet (UF) är ett gymnasieämne där elever får starta och driva ett företag under ett läsår.