När allt sviker en...

En gång när jag var 12 år gick jag som vanligt med mina två klasskompisar till bussen (jag var kär i den ena av dem). Vi kan kalla dem för kille 1 och kille 2. Vi kom till busskuren och turades om att hänga i en stång som fanns i taket. Jag skulle hänga där, men mina händer gled så att jag hamnade på rumpan. Hela armen gjorde ont och jag höll den mot mig när jag satte mig på bänken i busskuren. Jag kände hur jag höll på att svimma och mumlade dåsigt ”väck mig”. Kille 1 (som jag var kär i) vände sig mot mig och jag såg en hand. Han klippte till mig på kinden och jag kan tacka honom för det, annars hade jag svimmat där. Jag hade brutit armen.

Kille 1 har jag bra kontakt med nu, vi är bästa vänner.

//Klara, klumpigheten själv

Att hoppa vattenmatta

Det var sommaren 2018 och jag var på ridläger. Vi skulle hoppa en vattenmatta. Den hästen som jag red var ganska busig. Första gången tvärstannade hon, och andra gången tog hon världens största skutt så jag var typ en halv meter över sadeln i landningen. Så dunsade jag ner i sadeln och hon bockade och jag flög av. Och först när jag rest mig upp såg jag att alla skrattade jättemycket åt mig. Så pinsamt!!!

//Tjejen som alltid är beredd!

När vissa behov inte kan vänta...

En gång när jag var 11 blev jag helt plötsligt akut kissnödig i skolan. Jag frågade min lärare om jag fick gå på toa, men hon sa att jag skulle vänta tills genomgången var slut. Två minuter senare kunde jag inte hålla mig mer och kissade på mig. Alla hörde när det rann ner för stolen och vidare ner på golvet. Det pinsammaste var att städerskan kom senare och muttrade en massa saker om att vi borde kunna hålla oss… Så pinsamt!

//Blev kallas kissmaja i flera månader efteråt…

När man vill ha godis

Hej Min Häst! En gång var jag och en kompis i en kiosk och ville ha godis. Ingen av oss hade pengar, men vi plockade till oss godis för typ 5 kronor och frågade varandra ”hade inte du pengarna?” Vi hoppades på att få godiset då, men han i kiosken sa ”har ni inga pengar får ni gå ut, sluta ljuga”. Jag sa ”mmm” tyst och så gick vi därifrån. Så pinsamt!

//Vilma S

Snap: vilmaofficial.s
Tik tok/mly: iza_and_elle.fp1 eller vilmazzz..bästa

 

Typiskt att HAN skulle gå förbi just då!

Hej alla Min Häst-läsare! Nu tänkte jag berätta om en pinsam sak som en gång hände mig på friidrotten. Vi skulle just köra stafett då jag började känna järnsmak i min mun. Jag kände hur det rann i min näsa så jag höll för med handen och väntade på att vår tränare skulle prata klart. När han hade gjort det skulle jag springa till toan och försöka få slut på näsblodet, och just då, när hela min hand var blodig, gick mitt livs ”crush” och hans friidrottslag förbi (han är 2 år äldre och skitsnygg). Sååå pinsamt när de glodde!

Men såklart skulle inte det räcka, utan mitt näsblod slutade inte, så jag fick gå på toa typ 10 gånger och varje gång vara där i typ 20 minuter. Efter det frågade alla vad som hände och jag ville bara typ dö!

//Mvh Griskultingen

När grannen har tävling

En gång när jag red Lee förbi ett ridhus som ligger nära hans stall, var det tävling där. Lee började bocka och stegra sig så jag ramlade av. ALLA kollade!

//Pinsam tjej

När rätt ryttare försvinner

Hej bästa Min Häst! En gång hjälpte jag till att sadla min lillasysters lektionshäst för hon kunde inte riktigt sadla själv och vi hade ganska bråttom. Någon minut innan lektionen skulle börja for hon ut för att leta efter sin handske som hon tappat, Jag spände loss hästen och stod och väntade på henne, men då började de andra och deras föräldrar säga att vi skulle gå till manegen nu och vi stod först – de fattade inte att det inte var JAG som skulle rida. Sååå pinsamt!

//En som håller koll på systern nu

YES till att trava!

Hej! Jag tänkte berätta om en pinsam sak som hände på min ridlektion en gång. Min ridlärare sa att vi skulle trava och då var jag precis bakom henne och ropade ”YES!” ganska högt, så då tittade hon på mig som om jag var helt… Gissa om jag tyckte att det var pinit!

//Hästälskare nummer 1

 

När man klär av sig för mycket...

Hej Min Häst! Nu ska jag berätta om en pinsam händelse. Jag lekte på rasten i skolan. När det plingade in gick jag in och tog av mig ytterkläderna. Men när jag skulle klä av mig överdragen råkade jag klä av mig både byxorna och trosorna, och då började alla skratta. De var sååå pinsamt! Då sprang jag in på toaletten och låste dörren. Jag ville nästan aldrig gå ut igen!

HAHAHA!

/Emmy

Hallå där!

Hej Min Häst! Jag ska berätta om en pinsam sak som hände när jag var liten! Jag och två av mina andra kompisar lekte vid en sjö. Vi lekte att de var mina småsyskon och att de en dag smet iväg, så jag blev lite småsur. Då hörde jag några röster bakom en buske, och jag hoppade fram och sa ”hallå där, nu kommer ni tillbaka” och gissa vad! Det var inte mina kompisar utan det var två andra människor som gick vid sjön! Jag blev helt röd i ansiktet och sprang där ifrån! Sååå pinsamt!

//Från tjejen som inte hoppar fram utan att se sig för längre!

P.S. Min Häst är världens bästa tidning!!!

 

Fel mamma!

Hej Min Häst! Nu ska jag berätta om när jag var på Gran Canaria! Bamse, Lille Skutt, Skalman, Vargen och de kom plötsligt in vid poolen. Jag gick iväg och beställde en glass. Sedan tittade jag mig om och TRODDE att jag såg min mamma. Jag gick och satte mig där jag trodde min mamma var och frågade:

– Varför kommer de in här?
Och som tur var så var hon svensk och svarade:

– Jag vet inte.
Sen såg min mamma det och sa:

– HÄR ÄR JAG, CECILIA!
Och då blev jag ganska rädd. Så började de prata och jag blev ganska röd och gick för att bada direkt…

//Den som ska se vem den sätter sig bredvid!

P.S. Min Häst Är Bäst, Ingen Protest!

Alltså, mikrofoner!

Hej Min Häst! Jag vill dela med mig om en pinsam sak som hände mig när jag var på ett kristet läger.

Vi hade fått en roll som vi skulle spela. De sa att man skulle hålla mikrofonen vid munnen så att man hörde vad man sa, men jag råkade göra fel och drog snabbt mikrofonen rätt, fast när den satt rätt så sa jag ” OJ!” så att man hörde det överallt där inne!

PINSAMT!!!

//Med vänlig hälsning från hästtjejen som aldrig mer står på en scen med mikrofon!

P.S. Jag älskar Min Häst!!!