En hes häst, kanske?

Hej! Jag heter Signy och jag är 9 år, men när detta hände gick jag i klass 2. Vi  fick rita på tavlan och jag hade ritat en häst. Sedan kom faddrarna. Jag hade skrivit ”häst”, trodde jag, men hade stavat fel, så det stod ”hest”. Då sa en klasskompis att det stavas med ”ä”. Då kände jag att det blev pinsamt. //Hälsningar Signy

När man är lite VÄL ivrig …

Hej alla tittare med världens bästa tidning framför nosen! Jag ska berätta om en sjukt pinsam sak som hände när jag var ny på en ganska ”sträng” ridskola, Jag var så ivrig att jag sprang in i stallet. Ridläraren blev jättesur och räknade upp 30 skäl till varför man inte får springa i stallet. Sen fick jag någon slags kvarsittning och fick vänta medan de andra fick rida. Sen fick jag komma och vara med. Alla stirrade på mig och när vi slutat kom en person och sa ”är du galen eller”? Gissa om jag blev röd som en tomat med solbränna!

Ops!

Hej Min Häst-redaktionen och alla Min Häst-läsare! Det var en gång när jag gick i 2:an och skulle gå på toa. När jag öppnade dörren till en toalett stod en kille i min klass och kissade. Han hade glömt bort att låsa. Det var jättepinsamt. Jag stängde  genast dörren och gick till en annan toa och låste noggrant… //Ops!

Det låg ju på marken, eller?!

Hej Min Häst! Jag vill dela med mig om en pinsam sak som hände när jag kanske var fem. Jag och min familj var och handlade och vi stod i kassan (det var bara en framför oss). Personen som stod framför oss tappade ett mynt och jag, som lärt mig att man  ck ta pengar på marken, plockade upp det. Jag fick lite skäll och gav tillbaka myntet fort och låtsades som om jag bara tänkte vara snäll och plocka upp det (inte ta det). Det var riktigt pinsamt!!!

///En som tyckte det var riktigt pinsamt

P.S. Älskar Min Häst!!!

Glömde låsa…

En gång i skolan när jag gick i trean glömde jag låsa dörren när jag gick på toa. Då kom min lärare in på toan. Pinsamt!

//En tjej som älskar Mulle

Vatten, såklart!

Hej Min Häst, världens hästigaste  tidning! Jag ska berätta om något pinsamt som hände mig när jag gick på förskolan. Vi var på ut ykt och skulle gå till skogen. Allt var bra men på vägen tillbaka började jag känna mig kissnödig. När vi var innanför grinden till förskolan var det verkligen akut, men vi behövde ställa oss i ett prydligt led. Sen fick vi komma in. Jag sprang in på toan men  fick inte av mig mina galonbyxor så jag kissade på mig. När jag lämnade toan frågade någon om det var kiss eller vatten och då svarade jag vatten!

// 🙂

Fel farmor!

Hej Min Häst (världens bästa tidning)! På en midsommarafton för några år sedan var jag, mamma, pappa, farmor och farfar i Vitabergsparken. När vi var vid  skdammen såg jag farmor gå iväg (trodde jag). Jag ropade ”Här är vi!” till henne och då vände sig ”farmor” om. Men det var inte hon! Sååå himla pinsamt!

//Tjejen som alltid tittar efter vem det är innan hon ropar något

Skriv till oss

Har du varit med om något riktigt pinsamt – i stallet, i skolan, på tävlingen eller på uteritten? Mejla till minhast@egmont.se, skriv ett brev till Min Häst, 205 07 Malmö (märk ditt bidrag ”Pinsamt”). Eller lägg upp på instagram #MINHÄSTpinsamt. Glöm inte din adress! Alla publicerade bidrag får ett set med Miss Melody skrivbordstillbehör i fin metallask (värde 79:90) samt Miss Melody schablonset (värde 49:95). Miss Melody är en berättelse om fantastiska hästar och tjejer och deras gemensamma äventyr i en ridskola. Produkterna säljs i välsorterade bokaffärer samt leksaks- och presentbutiker över hela landet.