Text: Eden Lev 

EQUITO

Känner du till hästmärket Equito? De har mängder av snygga hästgrejer för relativt bra priser. Tillexempel har de…

…Ridtights

Har du spanat in dessa sköna stretchiga ridtights? Som dessutom har är snygga och har en smart ficka för att du ska kunna ha med telefon när du rider. Perfekt för sommaren!

…Schabrak.

Equitos schabrak är enkla, men piffas upp med en snygg kant. De finns i flera olika färger.

HÄSTPODDAR

En mental halvhalt

Hoppryttaren och den mentala coachen Johanna Lassnack delar med sig av sina tips för att prestera i ridningen. Detta är defenitivt en podd för dig som vill bli inspirerad.

Ridklubben

I den här podden intervjuar Gry Forsell och Rebecca Lagin. Lyssna när Malin Baryard berättar om hur det är att leva för ridsporten eller när Nina Rademaekers berättar om hur hon drömde om hästar varje natt.

Framgångsekipaget

I framgångsekipaget pratar Malin Rinné och Anna Persson om nycklarna bakom ett framgångsrikt ekipage. De pratar om allt från  framridningen till fästingar. De intervjuar också duktiga hästmänniskor i vissa av avgiften.

KOKOSOLJA I STALLET

Kokosolja är helt naturligt och går att använda till mycket, även i stallet. Om du blandar kokosolja och ljummet vatten får du en egen pälsglans! Du kan också använda kokosolja till spruckna hovar. Eftersom att det är helt naturligt så kan du också använda som läderbalsam.

HÄSTIGT FREDAGSMYS

WALK. RIDE. RODEO.

En framgångsrik rodeoryttare blir förlamad efter en olycka, men hon är fast besluten om att ta sig upp i sadeln igen och fortsätta tävla. Baserad på en sann historia.

Rock my heart

När en äventyrslysten tonåring med hjärtfel lär känns en hingst som inte låter sig tämjas av någon annan börjar hon träna som en amatörjockey inför ett livsfarligt lopp.