Gillar du att skriva? Har du en historia att berätta? Nu är det dags för en ny omgång av Seriemanustävlingen! Det är Marie Bolk som tecknar, precis som sist. Ditt tävlingsbidrag måste vi ha senast den 16 juli 2019. De vinnande bidragen publiceras i Min Häst under 2020.

Hur skriver jag ett seriemanus?

Skriv berättelsen som en novell. Alla berättelser är välkomna! Historier ut verkligheten, mystiska eller spännande berättelser, eller det kanske finns något viktigt ämne som du skulle vilja skriva om? Ja, du kan skriva om precis vad som helst, det är bara att låta fantasin flöda! Lång eller kort historia – det spelar ingen roll, jag anpassar berättelsen till det antal sidor som behövs när jag gör om berättelsen till serieform. Det är viktigt att du beskriver hästar, människor och miljö så noga du kan i berättelsen, eller att du skriver ner det på ett papper vid sidan om. Skicka gärna med foton om berättelsen är hämtad ut verkligheten! Lycka till!

Gör såhär:

Skicka seriemanuset på papper i ett kuvert till Seriemanustävling, Min Häst, 205 07 Malmö. Glöm inte att skriva namn, adress, eventuell mejladress och på vilket telefonnummer man kan nå dig. Vill du skicka med foton ska de vara utskrivna eller kopierade på papper då de EJ kan skickas tillbaka.