En överraskande uppvisning

En söndag när jag hade dansuppvisning hände det något rätt så pinsamt. Scenen hade trägolv som var flisigt och när vi var kanske i mitten av dansen fick jag en flisa i tån, så jag började hoppa upp och ner på dansgolvet. Det var riktigt pinsamt.

//En tjej som gjorde bort sig inför hela publiken

JÄTTEFIS

Det här hände en gång. När jag sitter i klassrummet börjar jag utan förvarning att fisa. Det låter jättehögt. Jag försöker tysta ner den genom att spänna mig, men – sen blir bara ljusare. Då släpper jag efter och tonerna blir mörkare. Sedan sitter jag där i klassrummet och gör tonarter med rumpan. I fortsättningen ska jag hålla jag mig till en tonart. PIIINNNSSSAAAAMT!!!

//Mvh från fistjejen

Bättre med hälfie!

Hej Min Häst! Nu ska jag berätta det pinsammaste som hänt mig. Jag skulle bli fotograferad med min favorithäst av min kompis mamma. Då buffade hästen till mig i ryggen så att jag bokstavligenflög in i min kompis mamma! Vi båda ramlade ner på marken och jag sa förlåt och blev helt röd i ansiktet…

//En tjej som tar en hälfie nästa gång hon ska fota sig och sin häst

Glömde låsa toadörren…

Hej Min Häst. Nu ska jag berätta om en pinsam sak som hände när jag gick i förskoleklass. Jag skulle gå på toa, men glömde låsa. En kille som jag var kär i gick in på toan och såg mig. Det var så pinsamt!

//Från en tjej som alltid låser dörren P.S. Min Häst är bäst

1+1? Ingen aning.

En gång när jag var i skolan funderade jag på när jag skulle sjunga inför hela klassen. Just då frågade min fröken mig: ”Vad är 1+1?” Jag var fortfarande inne i mina tankar och så (råkade) jag säga: ”Jag har ingen aning!” fast jag går i 3:an och borde kunna det. Pinsamt!

 

//Hästälskaren

När det inte längre är svårt att rida lätt, YES!

Hej Min Häst!

Jag vill berätta om en pinsam upplevelse. Det var när vi skulle trava själva för första gången. När min ridlärare sa att vi skulle trava smackade jag igång min ”favvohäst” Pegasus. Först slängtravade han. Sen när jag fick igång honom skumpade jag jättemycket. Jag försökte rida lätt och till slut gick det – jag typ skrek ”YES” i hela ridhuset. När vi skrittade sa min ridlärare ”här har vi någon som blev glad!”. Jag blev helt röd i ansiktet. Det var as-pinsamt! 

 

//Någon som kommer vara tyst i ridhuset i fortsättningen

Två på toaletten...

Hej Min Häst! Jag ska berätta om en sak som hände mig i skolan. Jag och min kompis gick på toaletten tillsammans, vilket man inte får. När vi kom ut var vår fröken och städerskan där och tittade på oss. Sååå pinsamt!!

//Tjejen som aldrig mer går två på toa