Matsalsdoft ...

Hej världens bästa tidning.

Jag är en tjej på 11 år. För 2 år sen stod jag och min kompis i matsalen på skolan och bredde knäckebröd. Så helt plötsligt fes jag jättehögt. Och bakom mig satt jättemånga tvåor som åt. Jag vände mig om för att se om någon hörde men ingen hade hört. Sen började jag och min kompis att gapskratta. Men ändå sååå pinsamt!

// tjejen som alltid ser på toaletten!

Ingen flirt

Hej, jag ska berätta om en otroligt pinsam sak som hände på tåget. Jag satt och hade jättetråkigt och var trött, så jag satt och blinkade. Plötsligt kom en vuxen kille in och satte sig mitt emot mig och jag råkade titta på honom när jag blinkade till. Han trodde kanske att jag flirtade med honom. Alla på tåget kollade på mig och jag blev röd i hela ansiktet.

Borde lyssnat ...

För ganska länge sedan var vi på en pay and jump och jag var så nervös och stressad. Mamma sa åt mig att gå på toa. Jag skyndade mig till toa för att kissa, men det var så lång kö så jag sprang tillbaka till mamma som höll Hope (ridskolans häst). Vi skyndade oss till framhoppningen och jag kände att jag blev kissnödigare och kissnödi- gare för varje sekund som gick. Men jag bet ihop och väntade.

Äntligen var det min tur och jag red in på banan. Jag hade sån magknip för att jag var så kissnödig. Jag höll mig till tredje hindret men sedan kändes det som att allt bara sprutade åt alla håll. Jag ramlade av och rullade in under fjärde hindret som var en vattenmatta. Mina byxor blev helt förstörda och gula (de var vita från början för att jag ville se ut som ett proffs). Stackars häst, men jag var inte så gammal …

Snacka om att de var pinit när alla sedan gick runt och pratade om tjejen som kissade på sin häst …

//från en tjej som borde lyssnat på mamma

Pinigt skämt

Jag vill berätta om en sak som hände mig när jag och mina kompisar skulle gå till förskoleklassavdelningen och dansa jetsdance. När vi hade dansat en stund kom min kompis och ville skoja. Just den dagen hade jag strumpbyxor och tunna byxor på mig. Helt plötsligt drog min kompis ner byxorna på mig inför halva förskoleklassen! Så pinsamt!! /Hälsningar S

Ps. Mulle är bäst!

Hej Hopp

Hej! Jag tänkte berätta om en pin- sam sak som hände i skolan på gympan. Vi körde en tafatt-lek och jag skulle ta en kille som sprang ganska fort. Så skulle jag hoppa över en pinne men glömde att hoppa och ramlade! Ingen såg men jag började skratta så alla kollade på mig och så började alla andra gapskratta också!

//från tjejen som hoppar nästa gång!
PS Min Häst är bäst!!

Skicka in din pinsamt-historia till oss!