Vad roligt att du har hittat hit till Min Häst!

Du vet väl att Min Häst är den största tidningen för alla oss hästälskare? I varje nummer hittar du hästiga serier, faktasidor, artiklar, läsarsidor och ofta jättefina posters. Och naturligtvis finns världens mesta häst Mulle alltid med!

Min Häst utkommer 26 gånger per år, varav 7 nummer är dubbelnummer. Alla nummer säljs inte i butik, utan vissa nummer går bara till prenumeranter. Om du vill vara säker på att inte missa något nummer kan du prenumerera.

Det är vi som gör Min Häst

Vi som jobbar med tidningen älskar att få brev, mejl och roliga bilder. Vi publicerar gärna läsarnoveller, insändare, tio-i-topp listor och annat kul. Vi tycker också att det är jätteroligt med tips på sådant som ni vill att vi skriver om.

Redaktörer

Marijah Sterner Stafås & Signe Grassman
minhast@egmont.se

Projektledare
Katarina Oldenburg
katarina.oldenburg@egmont.se

Du kan också skicka brev till

Redaktionen
Min Häst
205 07 Malmö

Så hör gärna av dig!

Psst! Vi finns självklart också på Facebook och Instagram!

Prenumerationsärenden och kundservice:

Administrera din prenumeration på www.dintidning.se/mina-sidor. Där kan du bland annat göra adressändring, förlänga din prenumeration och se betalningsinformation.

Du kan också kontakta kundservice.

Telefon: 08–40 02 77 41
E-post: tidningenminhast@egmont.se

Annonsbokning
Telefon: 08-692 01 00
Annonsmaterial: trafficannons@egmont.se
Annonsinfo: egmontpublishing.se/annonsera

Min Häst ges ut av Egmont Publishing AB och kommer ut i Sverige och Finland. Eventuellt förbehåll mot att få sin text och bild publicerad internationellt meddelas. I princip publiceras inte material med förbehåll mot internationell publicering. Citera oss gärna, men ange källan. För insänt, ej beställt material, ansvaras ej. Egmont Publishing AB har, om inte annat avtalats, en icke-exklusiv, ej tidsbegränsad rätt att utan särskild ersättning publicera bild och text som skickats in till tidningen, i Min Häst och i andra kanaler i marknadsföringssyfte för densamma.

Pristagarna i Min Hästs tävlingar svarar själva för eventuell vinstskatt.

Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.