Tidningen Min Häst bjuder alla ridklubbar på ett tävlingsupplägg som vänder sig till alla som vill komma igång med sitt tävlande, utan inbördes ranking. Alla deltagare får en fin Mulle-rosett, ett deltagarbevis och en Min Häst-tidning i pris.

Deltagarna tävlar endast mot sig själv och målsättningen är att tävlingsmomentet i första hand skall upplevas som roligt. Bedömningen görs i form av ett deltagarbevis med omdömen och positiva kommentarer istället för poäng. Du beställer ditt helt kostnadsfria Mulle tävlingspaket i god tid här.

Tävlingen är ett specialskrivet caprilliprogram av Pia Petersson, vice ordförande i Skånes Ridsportförbund, bestående av olika dressyrmoment och hinderövningar.

Respektive klubbs regler för klubbtävlingar gäller.

ALLA FÅR PRIS!

Alla som deltar får en fin Mulle-rosett, deltagarbevis och en Min Häst-tidning (beställs separat av respektive deltagare. Se deltagarbeviset för mer information). Caprilliprogrammet är speciellt framtaget för Mulletävlingen och bedömningen görs i form av omdömen och positiva kommentarer. Alla som kan sitta på en häst får vara med. Den som vill får ha ledare och hjälp med att komma ihåg bana/program.

Här beställer du Mulles tävlingspaket.

 

Paketet innehåller 1 st affisch att sätta upp på ridklubben samt rosetter, deltagarbevis och en Min Häst-tidning till alla deltagare. Fyll i antalet tävlande nedan. Paketet är helt kostnadsfritt.
Vi reserverar oss för slutförsäljning.

 

Observera: Max antal deltagare per ridklubb är 40.

TYVÄRR MÅSTE VI MEDDELA ATT PAKETEN ÄR SLUT FÖR DEN HÄR GÅNGEN. HOPPAS FÅ ÅTERKOMMA IGEN FRAMÖVER. Hälsningar Min Häst-redaktionen