Hej alla ni som hittat hit!
Jag som skriver heter Elin och det här blir mitt allra första inlägg som gästbloggare på Min Häst.
Jag är 29 år och arbetar som ridlärare på Borås Fältrittklubb sedan ett antal år tillbaka. Det var också där min yrkesresa började för 9 år sedan, då jag praktiserade i stallet och lite senare även började hoppa in som vikarie på lektioner emellanåt. Efter ett par år började jag en ridlärarutbildning på Strömsholm, under tiden jag jobbade.

Vid sidan av har jag en egen hemsida, Hästen och Jag www.hastenochjag.se tillsammans med min pappa. Där kan man hitta det mesta som har med hästar och ridning att göra. Framför allt vill jag tipsa om våra filmklipp! Dessa kan man även hitta på Facebook eller Youtube om man söker på Hästen och Jag, eller Instagram @hastenochjag.

Stolt medverkande i de flesta av alla Hästen och Jag-filmer är min egna häst, Snärjan. Det är ett litet sto född 98 e. Levantos II – Landlord, som trots sin ålder har energi så det räcker och blir över, och förhoppningsvis många år kvar i livet. Vi tränar regelbundet både hoppning och dressyr. Tävling är dock inget för oss men vi har kul ihop när vi tränar och spelar in filmer.

Jag började som många andra att rida på ridskola när jag var 7 år. Ridläraren var alltid någon man såg upp till och lyssnade på med stora öron. Jag kombinerade ridskolan med lite olika medryttarhästar på andra ställen och skaffade inte egen häst förrän i vuxen ålder.
Det jag kommer att skriva om alla möjliga tips jag själv har om hästar och ridning. Det jag delar med mig av är kunskap från både utbildning och egna erfarenheter. Jag hoppas att det jag skriver kan komma några av er till nytta!

Ett litet smakprov på en film kommer här!