Hej allihopa! Nu är det dags för en ny gästbloggare, och jag tycker att det ska bli kul att just jag ska få ta över den här månaden. Jag ska göra mitt bästa för att skriva så bra som möjligt, eller snarare göra mitt bästa för att hinna skriva allt jag vill skriva. För som jag kommer berätta mer om så har jag väldigt många bollar i luften.

Men det är väl bäst att jag börjar med att berätta vem jag är innan jag går vidare. Jag heter Eden Lev, jag bor på Gotland, i Visby. Jag är snart 16 år och har precis börjat Ekonomilinjen på Wisby Gymnasiet. Hästar och ridsport är det som jag tycker är absolut roligast av allt och lägger så mycket tid som möjligt i stallet.

Jag rider nästan varje dag , men jag har ingen egen häst utan hjälper andra och är medryttare. Jag gillar både hoppning och dressyr men hoppning är vad jag tycker är absolut roligast. Jag rider just nu tre olika hästar, en halvblodsvalack, en frieserhäst och en maxad C-ponny. Jag har inte tävlat så mycket, bara LD och LC i hoppning på ponny.

Jag tycker om att uttrycka mig genom att skriva och älskar att blogga. Just nu driver jag Nouw.com/Ridsportsbloggen. Ridsportsbloggen är som ett digitalt hästmagasin, där det finns tips, intervjuer och mycket mer. Jag tror att många ryttare bär på historier och erfarenheter som andra ryttare kan inspireras och lära sig av, det var det som var grundtanken till ridsportsbloggen. Den här månaden kommer jag dock inte att vara aktiv där, utan då kan man istället följa mig här. Hittills har ridsportsbloggen varit otroligt opersonlig och ingen vet egentligen vem är jag som driver den. Men den här månaden har jag tänkt att vara mycket mer personlig, så ni kan följa mig och min vardag. Ridsportsbloggens följare kan därmed få chansen att lära känna mig och därefter kan vi tillsammans besluta hur ridsportsbloggen ska vara i fortsättningen, om jag ska fortsätta på det personliga spåret, fortsätta som jag gjort hittills eller göra en blandning av alltsammans.

Jag brinner för hästar och ridning, och det är även det jag vill jobba med i framtiden. Jag vill verkligen bli så bra som möjligt, men som  det ser ut nu har jag ingen egen häst och inte heller möjligheter till det. Då får man försöka snickra ihop det på något annat sätt och rida olika hästar istället.

Alla ni som rider på ridskola och alla ni som inte har möjlighet att ha egen häst, att det går att rida varje dag ändå. Det går att tävla ändå. Det går att åka på träningar ändå. Det går att satsa på ridningen ändå, det kanske är lite svårare, men det går! Mer om det i ett annat inlägg.

Jag älskar att ha personlig kontakt med mina följare. Ett aktivt kommentarsfält är kul, och man kan även nå mig på ridsportsbloggens mejl: ridsportsbloggen@gmail.com. Så tveka inte att skriva en kommentar eller skicka ett mejl om du undrar något, har några idéer eller vill berätta något bara!

Det var en kortfattad presentation om mig, jag kan skriva hur mycket som helst när det handlar om hästar och ridsport och när jag väl kommer igång är det svårt att stoppa. Men jag måste ju spara lite till andra inlägg också, plus att jag måste iväg snart. Jag är nämligen bara hemma en sväng och mellanlandar för stallet väntar och idag är det en häst som ska gå lite bommar och små hinder.

Jag hoppas i vilket fall som helst att ni vill följa mig under den här tiden jag gästbloggar här. Ha en bra måndagskväll, och som sagt kommentera gärna! Vill så gärna veta vem det är som läser det här, vem just Du är, om jag får en uppfattning om ungefär vilken målgrupp som läser kan jag anpassa innehållet och därmed kanske det jag skriver kan passa Dig bättre. Glöm inte heller att följa mig @eden.lev på instagram och @ridsportsbloggen på Instagram.

Kram, Eden<33