Hej på er! Jag är tyvärr sjuk, har åkt på en dunderförkylning så att jag är hemma idag, både från stallet och från skolan.

I onsdags var jag på markarbetesträning med Falco och det var så sjukt kul! Vi jobbade med en övning som brukar kallas ”klockan” vilket är en övning som innebär att man har fyra bommar, varav två upphöjda på en volt. Vi hade två volter med bommar, en i trav och en i galopp. Sen hade vi även galoppbommar på diagonalen. Det var väldigt kul och det gick bra tills vi skulle göra galoppvolten på slutet. Då började Falco tycka det var superjobbigt och flöt ut väldigt mycket med bogen. När jag sen sa till honom med ytterhjälperna bestämde han sig antagligen för att det fick vara nog för att han stannade plötsligt från galopp och sen kastade han sig runt. Vilket resulterade i att jag flög av. Men jag slog mig inte och det är sånt man får räkna med när man håller på med hästar.

Igår så red jag Falco på banan rätt så lugnt eftersom jag kände mig sjuk, och efter mycket velande om jag skulle orka eller inte bestämde jag mig för att gå till markarbetesträningen med Vrlvet på kvällen. Trots att jag var både sjuk och svag gick det ändå rätt så bra. Vi hoppade lite studs och jobbade med att byta galopp.

Idag har som sagt varit en sjuk-dag och jag hoppas att det räcker med en sån för att jag ska orka fortsätta i samma höga tempo nästa vecka också. I helgen har jag iallafall planerat att ta det lite lugnt, sen får vi se om jag lyckas hålla dom planerna eller inte 😉

Hoppas ni får en superhelg! Kram<3