Roséguld är en färg som smyger sig in mer och mer på hästsaker. Vi har nedan listat några av de snygga roségulds sakerna som vi hittat.

Logo Stirrup Grip Limited Edition/Stirrup Extra Limited Edition/Stirrup Flexible Limited Edition

Dessa snygga stigbyglar i roséguld finns i olika modeller, här ser ni tre av dem. Alla kommer från Imperial Riding och ni kan hitta dem hos återförsäljaren Horsemeup för ett pris mellan 479kr till 959kr.

 

 

Pannband Vintage Rose/ Pannband Light Rose Joy

Glitter, pärlor och roséguld samlat i ett pannband. Kan det bli bättre? Dessa två skönheterna hittar ni hos PS of Sweden för 499kr och 699kr.

Equiline Octagon Schabrak Bling Svart/Guld/Rosa

Detta enkla, stilrena schabrak har en passform och en passpoal som får schabraket att kännas riktgt lyxigt. Det kommer från Equiline och ni hittar det hos Equeen för 1199kr.

Prince Of Wales Spur 23mm Limited Edition

Sporrar, en enkel detalj som kan göra så mycket till helhetsintrycket och kan piffa upp vilken outfit som helst. Dessa kommer, precis som stigbyglarna, från Imperial Riding och ni hittar dem hos Horsemeup för 219kr.

 

Samshield Premium Alcantara roséguld/ Samshield Shadowmatt roséguld

Dessa hjälmar är drömmiga, vilket också priserna är som ligger på 3500kr och 5300kr, du hittar dem på till exempel Skara Hästsport.

Och sist MEN inte minst…

Om du vill sticka ut på tävlingsplatsen är det definitivt dessa benskydd du ska ha, de kommer från de italienska märket Equick och är verkligen unika. De är exklusiva och finns bara i en begränsad mängd, de har dock inte släppts än.

 

Vad tycker du om denna nya roségulds trend, snyggt eller bara för mycket?