Min Häst i samarbete med Mälaren Hästklinik. Foto: Roland Thunholm

Tävla om 4 biljetter till familjematinén på Sweden International Horse Show i Stockholm lördag 1 december kl 15.00-17.00! Ställ en fråga till Veterinärbloggen på SIHS och motivera varför just du och 3 kompisar (eller familjemedlemmar) ska ha tur, så kanske just DU vinner! Veterinärbloggen ger dig en inblick i hur hästarna på SIHS har det – hur spännande som helst! Du följer dem på www.swedenhorseshow.se/veterinarerna

Vinnaren dras kl 15.00 torsdag 29 november. Totalt vinstvärde 1420:-.

[gravityform id=”27″ title=”true” description=”true”]


Tävlingsregler:

Tävlingen sker i samarbete med Mälaren Hästklinik AB. Tävlingen pågår fram till den 29 november. Vinnaren meddelas genom att detta postas på vinnarens facebooksida eller via mejl. För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Min Häst på minhast@egmont.seoch uppge ditt namn, adress och telefonnummer. Du hämtar ut dina biljetter personligen på Sweden International Horse Show, där representanter för Mälaren Hästklinik överlämnar dem till dig. Om biljetterna inte hämtas ut i tid tillfaller de Mälaren Hästklinik.

De personuppgifter som du lämnar i samband med att du deltar i tävlingen används enbart för administration av tävlingen, och raderas efter att tävlingen är avslutad. Om du vill veta mer om hur vi behandlar personuppgifter i enlighet med EU-förordningen GDPR kan du läsa om det på www.dintidning.se/villkor. Egmont Publishing AB har, om inte annat avtalats, en icke exklusiv, ej tidsbegränsad rätt att utan särskild ersättning publicera bilderna i tidningen Min Häst och i andra kanaler i marknadsföringssyfte för densamma. Tävlingar bedömda av en jury går ej att överklaga. I juryn ingår Katarina Oldenburg, Ann Sjövall och Ulf Lundin från Egmont Publishing AB. Eventuell skatt på tävlingsvinster betalas av vinnarna.