Hej på er! Fredag idag, heeeelg!!! Wihuu, hur skönt som helst, tycker jag iallafall.  Man kan minst sagt säga att min helg ser ut att bli fullpackad av stall och hästar. Såhär ser planerna ut…

Lördag: kl. 8.00, mocka box, fixa höpåsar och foderhinkar till Falco, som vilar och sen pyssla om honom. Sen hem och vidare till nästa stall och iväg och vara hästskötare på tävling, komma hem på sen eftermiddag kväll och sen rida Velvet i ridhus/ på banan.

Söndag: Till stallet kl 11.30, mocka hos Falco, fixa höpåsar och foderhinkar och rida ut i skogen. Sen vidare till nästa stall och rida Velvet ut i skogen och sen avsluta med att hoppa en ny storhäst som jag aldrig ridit tidigare.

Sen mellan alla dessa stall och hästar måste jag trycka in bloggning (såklart) och plugg (förhoppningsvis). Ja ni ser ju min prioritering nu haha. Stall, bloggning, plugg, äta, sova. Mitt liv.

Idag har jag gått en relativt kort dag i skolan, slutade 13.30 och sen åkte jag till stallet och pysslade med Hightech som har tappsko och väldigt fula fossingar 🙁 så han fick vila och bli ordentligt ryktad istället. Sen hjälpte jag till när min tränare red sin tre-åring.

Kram på er, och trevlig helg<3