När man inte går på toa i tid…

Hej alla där ute, som just nu sitter med en Min Hästtidning framför näsan! Jag hade tänkt berätta en rätt så pinsam sak som hände i stallet för några år sedan. Det var sista ridlektionen för terminen och därför fick alla en häst som ridläraren visste att man tyckte om. Eftersom jag var en av de kortaste i gruppen behövde jag ALLTID rida de små busiga shettisarna som fanns på ridskolan som man nästan alltid ramlade av på! Jag ramlade av så många gånger på dem att jag MYCKET hellre ville ha de större ponnyerna, men som sagt, var jag typ kortast i gruppen och fick ALDRIG det…

Min ridlärare visste att jag ville rida de större ponnyerna istället för shettisarna så jag fick en rätt så stor ponny istället och jag blev ÖVERLYCKLIG!

Det var ju sista ridlektionen för terminen och därför skulle vi ha gymkhana. Efter halva lektionen blev jag väldigt kissnödig, men ville inte gå på toa för jag ville absolut inte missa något på lektionen! Så lektionen gick och jag blev bara mer och mer kissnödig.

I slutet av lektionen skulle alla få galoppera ett slags ”ärevarv” för att vi varit så duktiga, men precis när min häst fattat galopp kissade jag på mig i sadeln! När jag skulle sitta av försökte jag att låtsas som ingenting fast att jag såg att det var lite blött på sadeln! Som tur var märkte ingen något även fast jag var alldeles blöt i rumpan på mina ridbyxor. Jag hade nämligen knutit min jacka över magen så den hängde över rumpan, även fast det var vinter och kallt och jag egentligen ville ha den på mig!

På ett sätt tycker jag synd om personen efter mig som skulle ha den hästen jag red, för hon eller han behövde ju rida i mitt kiss som fanns kvar på sadeln…

//Från en som går på toa direkt om jag blir kissig!

 

Ropade på fel person!

Hej Min Häst! När jag skulle börja i sexan skulle en ny tjej börja på min skola. Jag och några andra gick till busshållplatsen för att välkomna henne. När jag såg henne (trodde jag) skrek jag ”Cajsa” ett antal gånger, men så insåg jag att det var en annan tjej vid namn Sandra som inte alls liknar Cajsa…!

  //En hästälskare som hoppas att hon lärt sig av sina misstag

  

Jag älskar dig…

Hej! Mitt mest pinsamma minne är när jag sa ”jag älskar dig” till hästen jag hade ridit på och en kille i stallet trodde att jag pratade med honom. Han pratade inte med mig på typ tre månader efter det. Sååå pinsamt!

//#jagälskarhästar

 

För stora byxor…

Hej Min Häst! Jag har en pinsam sak att berätta som handlar om en rast i tvåan. Jag och en kompis sparkade boll till varandra på skolgården. Sen skulle jag testa att skjuta men råkade trampa på byxorna så de åkte ner till knäna. Det var jättemånga barn på skolgården och alla stirrade. Jag skyndade mig att dra upp byxorna och sprang in. Min kompis följde efter mig och sa att det inte spelade någon roll vad de andra tyckte. Världens bästa tidning!

//Maya