Lite väl lång sadelgjord…

Hej! Mitt liv är fullt av pinsamheter, men jag ska berätta om en grej som hände för inte alls länge sedan, det var bara några dagar sedan när jag skriver detta. Jag skulle rida en häst som heter Rocky på min ridlektion. När jag skulle sitta upp kom min ridlärare och sa: ”Det där är fel sadel. Det är Camparis sadel.” Så mamma ck springa upp till stallet och lämna tillbaka Camparis sadel och hämta Rockys. Och alla fick vänta medan hon gjorde det! Det var pinsamt för Rocky är 138 centimeter i mankhöjd och Campari är 168, så det var inte undra på att sadelgjorden var lång, som jag tänkte när jag sadlade innan lektionen, haha!

//En otroligt pinsam tjej

 

Alla kollade!

En gång när jag gick i förskoleklassen eller 1:an gick jag balansgång på ett staket, men jag ramlade och hamnade med staketet mellan benen (det gjorde jätteont). Det började blöda och alla kollade på mig. Det var jättepinsamt!!! Min Häst är bäst!…

//Tjejen som inte vill gå balansgång igen!

 

Jag som trodde allt var fixat!

Hej Min Häst! Jag skulle vilja berätta om en pinsam sak som hände på ridskolan för ett tag sedan. Jag fick en häst som har kommit på att om man ”blåser upp” magen så mycket man kan, så slipper man sadelgjorden! Så när jag skulle sadla tog jag i rejält, och jag lyckades faktiskt få fast sadelgjorden. När jag var klar gick jag och frågade de andra om de behövde min hjälp. Men… när ridläraren kom och kontrollerade så att allt var rätt hade jag spänt sadelgjorden med fel remmar (det var tre stycken att välja på när jag skulle spänna)! PINSAMT!

//En hästtjej som vet vilka remmar man ska använda nu

P.S. Min Häst är den bästa hästtidningen!

 

Och där stod jag…

Jag och några kompisar skulle busa med en av våra kompisars grannar. Vi hade skrivit roliga brev, som vi gick och lade i grannarnas brevinkast. I ett av husen ville inte en av kompisarna följa med in, så då gick bara jag och två till in. När vi lade ett brev i ett brevinkast så öppnades dörren. Då sprang en kompis ner för trappan, och den andra gömde sig bakom dörren. Så när grannen kom ut så stod bara jag kvar där helt ensam. Grannen var sur och det var jättepinsamt!

//Alvi

 

Det blev visst fel…

Hej Min Häst! Idag ska jag berätta om en gång i skolan. Vi skulle göra egna dikter och då skrev en kille i min klass en väldigt rolig dikt, den gick så här ”Havet är jobbigt, som lillasystrar små” (för han ”hatade” sin lillasyster). Alla tyckte den var rolig, så alla började småskratta lite. Sedan, när vi skulle gå och äta lunch efter lektionen, skulle jag säga till honom att jag älskade hans dikt för den var så rolig. Men… när jag och min kompis kom fram till honom sa jag istället ”(killens namn) jag älskar dig. NEJ! Jag menar jag älskar din dikt!” Alla började gapskratta och jag drunknadei pinsamhet. ASSÅ FATTA VAD PIIINSAMT!!!

//Stella som är helt galen i hästar