Bild: Fotolia

Det är mörkt och kallt ute, men sommaren kommer fortare än du anar! Läge att börja drömma om ett ridläger till sommaren alltså! Ta chansen att vinna ett ridläger för dig och en kompis (VÄRDE MAX 5 995:- per styck) på Grällsta Ridcenter sommaren 2019!

 

Ta ett foto tillsammans med din favorithäst och ladda upp det på instagram med taggen #minhästtävling! Vi väljer ut en vinnare som får ta med en kompis och åka på ridläger i sommar! På Grällsta Ridcenter får du ett minne för livet. Förutom ridning kan man bada i poolen, spela badminton och krocket, grilla korv och övernatta ute – här finns hur många aktiviteter som helst! Beroende på vilket ridläger du väljer får du prova på olika ridprogram som dressyr, hoppning, gymkhana, barbackaridning och utridning.

Tävla så här:

Tagga din hälfie med #minhästtävling på Instagram, eller mejla den till minhast@egmont.se och döp mejlet till Min Häst fototävling! Sista tävlingsdag är 18/2 2019!

Tävlingsregler: Om du redan har anmält dig till ett läger på Grällsta Ridcenter samt betalt så får du pengarna tillbaka om du vinner. Tävlingen pågår fram till den 18 februari 2019. För att delta i tävlingen via Instagram måste du ha en publik profil. Du kan bara delta med en bild. Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv har tagit bilden. Vinnarna meddelas genom att detta postas på vinnarens Instagramfoto från @minhast eller via mejl.

För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Min Häst på minhast@egmont.se och uppge ditt namn, adress och telefonnummer. Om inte vinnaren har kontaktat tidningen Min Häst och Grällsta Ridcenter enligt instruktionerna inom tre månader tillfaller vinsten Grällsta Ridcenter.

 

De personuppgifter som du lämnar i samband med att du deltar i tävlingen används enbart för administration av tävlingen, och raderas efter att tävlingen är avslutad. Om du vill veta mer om hur vi behandlar personuppgifter i enlighet med EU-förordningen GDPR kan du läsa om det på www.dintidning.se/villkor.

Egmont Publishing AB har, om inte annat avtalats, en icke exklusiv, ej tidsbegränsad rätt att utan särskild ersättning publicera bilderna i tidningen Min Häst och i andra kanaler i marknadsföringssyfte för densamma. Tävlingar bedömda av en jury går ej att överklaga. I juryn ingår Katarina Oldenburg, Ann Sjövall och Ulf Lundin från Egmont Publishing AB. Eventuell skatt på tävlingsvinster betalas av vinnarna.

 

Lycka till!