Skänkel-miss …

Jag var fem år då jag precis hade börjat på ridskola, på den tiden var manegen avdelad i två delar. Ena delen var för min grupp och andra delen för en privat person. Av nån anledning hade jag ingen ledare utan satt uppflugen på hästen och var jättetaggad! Vi började skritta och då råkade jag trycka till med skänkeln på fel sätt så att hästen började gå sidledes snett uppåt precis mot gränsen för att komma in på privatpersonens del. Jag passerade gränsen men fick inte stopp på hästen! Det var sååå pinsamt! Men det slutade med att nån ledde mig resten av lektionen, nu när jag tänker efter så måste hästen varit en dressyrhäst!

En tjej som kan rida nu men som satsar på hoppning istället

BÅNGSTYRIG TRÄHÄST …

Jag vill berätta en pinsam sak som hände mig för ca. ett 1/2 år sedan. Jag var på övernattning på min ridskola, och här finns en trähäst! Sadelgjorden var dock inte spänd så när jag lutade mig åt ena sidan så gled jag runt och landade på en stol, som var stenhård! Det blev helt tyst i hela stallet, till och med hästarna blev tysta! Ledarna frågade hur det det gick, och jag sa: det gick bra. Sedan vid min säng efteråt sa jag för mig själv: shit pommes frites vad detta gör ont. Alla därute, försök att inte skratta! Tänk på att jag, som ridit i nästan hela mitt liv, ramlade av en stillastående TRÄHÄST!

Kram/ Tjejen som älskar hästar

Slimigt värre!

Jag ska berätta om en pinsam sak som hände mig i skolan. Hela klassen skulle åka till badhuset. Min kompis hade med sig en leksak med slime i. När jag fick prova den gick den sönder och jag fick allt slime mellan benen på byxorna . Det såg ut som att jag hade kissat på mig. Det var PINSAMT!

/Elsa

Glömde dra åt …

Jag vill berätta om en väldigt pinsam grej som hände för ett tag sedan. Jag var på fri ridning på min ridskola och jag hade gjort iordning hästen jag skulle rida noga (trodde jag). När jag skulle sitta upp hann jag halvägs upp på hästen innan sadeln vände och åkte på sidan. Jag gick till andra sidan och drog ner sadeln så att den satt bra igen men smart som jag var då, så spände jag inte åt sadelgjorden … Så jag gjorde om allt fram och tillbaka i fem minuter tills jag till slut spände sadelgjorden. Och när jag kom upp i sadeln märkte jag att alla bara stirrade på mig, och vissa såg ut att försöka hålla sig för skratt. Det var sååå pinsamt.

//…

Nybörjar-otur

Jag vill berätta om något pinsamt som hände när jag var nybörjare. Jag skulle trava för kanske tredje gången. Jag red en privat häst som hette Monte’z. Och så hade jag för långa stigläder! Så precis efter en hörna så välter jag av Monte’z och ramlar utanför träväggen. Och Monte’z fortsätter att trava. Och alla skrattar åt mig. Såååååå pinsamt!!!

// Tjejen som kollar sina stigläder en extra gång

Kiss i brallan …

Det var för 3 år sedan som vi hade en jättetråkig lektion. Jag var jättekissnödig, men vi hade genomgång så jag ville inte gå på toa för då skulle jag missa vad vi skulle göra. Då gjorde min kompis något så att ALLA började gapskratta – inklusive mig … och eftersom jag var så kissnödig så kissade jag på mig i KLASSRUMMET. Det var sååååå pinsamt, trots att bara mina allra bästa vänner såg.

/ Tjejen som nu går på toa när hon är kissnödig

Har du varit med om något riktigt pinsamt – i stallet, i skolan, på tävlingen eller uteritten? Mejla till minhast@egmont.se, skriv ett brev till Min Häst, 205 07 Malmö (märk ditt bidrag ”Pinsamt”). Eller lägg upp på instagram #MINHÄSTpinsamt. Alla publicerade bidrag får ett set med Miss Melody skrivbordstillbehör i fin metallask (värde 79,90:-) samt Miss Melody schablonset (värde 49,95:-).